minimal summer wedding thessaloniki romantic elements 01

Το παρακάτω άρθρο αναρτήθηκε στο

https://www.love4weddings.gr/minimal-summer-wedding-thessaloniki-romantic-elements/

 

Tην πιο συγκινητική μέρα της ζωής τους βίωσαν η Γεωργία και ο Κωνσταντίνος με την κάθε φωτογραφία τους να το επιβεβαιώνει. Η νύφη πιο όμορφη από ποτέ αλλά και εμφανώς συγκινημένη φθάνει στην εκκλησία, εκεί όπου την υποδέχεται ο εκλεκτός της καρδιάς της Κωνσταντίνος, χαρίζοντας της την πιο ζεστή του αγκαλιά. Οι δυο τους βαδίζουν προς το εσωτερικό της εκκλησίας προκειμένου να βιώσουν την όλη ιερή διαδικασία του μυστηρίου, βαθιά επιθυμία και των δύο, όπως μας εκμυστηρεύτηκε και η ίδια η Γεωργία. Το ζευγάρι γιόρτασε με την ψυχή του την κάθε στιγμή της δικιάς του ονειρεμένης μέρας με αποκορύφωμα το γαμήλιο πάρτι τους, όπου πυροτεχνήματα γέμισαν τον έναστρο ουρανό και έδωσαν το έναυσμα για μια αξέχαστη βραδιά. Δείτε τις πανέμορφες φωτογραφίες και το βίντεο απο τον Nikos Arvanitidis που χαρίζουν όλο τον παλμό από τον γάμο του ζευγαριού!

Ο φωτογράφος Νίκος Αρβανιτίδης «Εκεί που ο χρόνος σταματά… Και αυτό συμβαίνει σε μια στιγμή… Με μια αγκαλιά…. Ή απλά με ένα βλέμμα… Δύο ανθρώπων που αγαπιούνται βαθιά και απόλυτα… Όπως η Γεωργία και ο Κωνσταντίνος… Το ραντεβού δόθηκε στο κέντρο της πόλης, στην Αγιά Σοφιά… Εκείνος την περίμενε με αγωνία και ατελείωτα γέλια… Παρέα με όσους τους αγαπάνε και μοιράζονται τις στιγμές και την χαρά τους… Εκείνη έφτασε ευτυχισμένη και βαθιά συγκινημένη… Έτοιμη να ζήσει το δικό τους ονειρεμένο παραμύθι… Η τελετή είχε μια αίσθηση απλότητας και μια αισθητική αντάξια ενός ζευγαριού γεμάτο αγάπη και ευαισθησίες… Ακολούθησε γλέντι και χορός και χαρά και αγαπημένα πρόσωπα και τραγούδια και στιγμές αξέχαστες… Στο κτήμα Περέκ που από μόνο του έχει μια ξεχωριστή ατμοσφαιρική μαγεία… Ίσως κάτι να κλέβει από την θέα του Ολύμπου που δεσπόζει επιβλητικός και αγέρωχος… Όλα έγιναν όπως εκείνοι το σχεδίασαν και το ονειρεύτηκαν… Και ο χρόνος σταμάτησε μπροστά σε μια αγάπη αντάξια των αναμνήσεων αυτής της ημέρας…»

minimal summer wedding thessaloniki romantic elements 22 minimal summer wedding thessaloniki romantic elements 23A minimal summer wedding thessaloniki romantic elements 24 minimal summer wedding thessaloniki romantic elements 24x

 

minimal summer wedding thessaloniki romantic elements ftlg