Kthma gia Vaptisi 1

Φυσική Ομορφιά

Το κτήμα Περέκ είναι ιδανικό για την βάφτιση του παιδιού σας, με χώρους κατάλληλους να φιλοξενήσουν την εκδήλωση σας όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Σ’ένα υπέροχο σκηνικό μέσα στην φύση, ασφαλείς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, μπορεί να καλύψει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή σας, αφήνοντας στους καλεσμένους σας και σε εσάς τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Οι μικροί καλεσμένοι θα χαρούν το παιχνίδι τους στην παιδική χαρά και σε άπλετο προστατευμένο χώρο, ενώ οι μεγάλοι θα απολαύσουν την μαγευτική θέα και τις ιδιαίτερες γεύσεις του μενού μας.

Γεύσεις για μικρούς και μεγάλους


Στο μενού της δεξίωσης θα πρωταγωνιστήσουν γεύσεις παραδοσιακές και αυθεντικές, ειδικά προσαρμοσμένες και για μικρά παιδιά. Πίτες παραδοσιακές Περέκ, δικοί μας μεζέδες, αργοψημένο κρέας στη γάστρα, χειροποίητα ζυμαρικά και στο τέλος επιδόρπιο με παγωτό παραγωγής μας.

Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το μενού που σας ταιριάζει περισσότερο και να οργανώσουμε αυτήν την σημαντική ημέρα, όπως την ονειρεύεστε.

Περιστέρι
Αξέχαστες
γεύσεις!
Ποντιακή Πίτα Περέκ

Εύκολη Πρόσβαση

Όλοι οι χώροι μας είναι προσβάσιμοι από ΑΜΕΑ καθώς και φιλικοί για παιδιά και μαμάδες με καροτσάκια. Το άνετο parking, οι εσωτερικοί χώροι σε περίπτωση βροχής και η άψογη εξυπηρέτηση, υπόσχονται την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους καλεσμένους σας.

Paidiki Xara

Οι παροχές του Κτήματος

Στις βασικές μας παροχές συμπεριλαμβάνεται ο στολισμός του χώρου, το τραπέζι υποδοχής με παραδοσιακό λικέρ και το παγωτό παραγωγής μας.

Μπορείτε να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας, απολαμβάνοντας κάποιες από τις επιπλέον παροχές μας όπως, μουσική κάλυψη (ζωντανή ορχήστρα ή Dj), πυροτεχνήματα, υπηρεσία bar, φωτορυθμικά πίστας και projector, εργαστήρι εικαστικών για μικρά παιδιά, καρότσι παγωτού ή παραδοσιακών λουκουμάδων και παρουσίαση παραδοσιακών χορών.


Εκκλησίες Βάπτισης κοντά στο Κτήμα

Για την τελετή του μυστηρίου της βάπτισης υπάρχουν στο χωριό αλλά και σε διπλανά χωριά, σε πολύ κοντινή απόσταση πολύ όμορφες γραφικές εκκλησίες.

Το Περέκ είναι το ιδανικό κτήμα βάπτισης για όσους αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία κοντά στη Θεσσαλονίκη και κοντά στην φύση!

Δεξίωση Βάπτισης