Το πέτρινο εστιατόριο

Ιδανικός Προορισμός Γεύσης

Δοκιμάστε αυθεντικές συνταγές από τον Πόντο και όλη την Ελλάδα, στους μοναδικούς χώρους του εστιατορίου μας.

Το μυστικό στα πιάτα μας είναι οι αγνές πρώτες ύλες και ο παραδοσιακός τρόπος ψησίματος σε γάστρες στον ξυλόφουρνο! Γεύσεις μαμάς, γεύσεις αυθεντικές, γεύσεις γεμάτες συναισθήματα!

Το πιο γνωστό και ιδιαίτερο πιάτο μας, είναι το Περέκ! Η ποντιακή πίτα που γίνεται με φύλλα προψημένα στο τζάκι στη φυσική φωτιά. Όταν την παραγγέλνετε, ετοιμάζεται στη στιγμή τοποθετώντας εσωτερικά την γέμιση που θα επιλέξετε, αλμυρή ή γλυκιά. Νόστιμη, ελαφριά και εντυπωσιακή γεύση!

Αυθεντικές Γεύσεις


Δοκιμάστε σιγομαγειρεμένο μαύρο χοίρο εκτροφής μας, χειροποίητα ζυμαρικά του κτήματος και άλλες πολλές ιδιαίτερες γεύσεις, απολαμβάνοντας φρέσκια ελληνική απαστερίωτη μπύρα από μικροζυθοποιίες, τσίπουρο παραγωγής μας ή κρασί από το οινοποιείο του χωριού μας από αυτόχθονες ελληνικές ποικιλίες.

Παραδοσιακά Πιάτα

Στιγμές Απόλυτης Χαλάρωσης


Ολοκληρώστε την εκδρομή σας, απολαμβάνοντας τον καφέ σας δίπλα στον τζάκι τον χειμώνα και το καλοκαίρι στον καταπράσινο κήπο μας, σερβιρισμένο με φρέσκα αρτοσκευάσματα από το εργαστήρι μας. Χειροποίητα γλυκά του κουταλιού και του ταψιού καθώς και παγωτό παραγωγής μας με φρέσκο πρόβιο γάλα πρόκειται να ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς γλυκατζήδες!

Μετά το φαγητό ή τον καφέ μπορείτε να επισκεφτείτε το παντοπωλείο μας και να προμηθευτείτε όποιες από τις γεύσεις σας ενθουσίασαν.

Stigmes Xalarosis
Artoskevasmata
Απολαύστε
την μαγευτική θέα!