Δραστηριότητες για Παιδιά

Μια διαφορετική εξόρμηση στην φύση

Απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας, ενώ τα παιδιά σας παίζουν με ασφάλεια στον κήπο και στην παιδική χαρά, είτε απασχολούνται στο εργαστήρι παιδικής χειροτεχνίας. Στο εργαστήρι παιδικής χειροτεχνίας τα παιδιά φτιάχνουν κατασκευές με την καθοδήγηση δασκάλας εικαστικών και στο τέλος τις παίρνουν μαζί τους. Το ωράριο λειτουργίας του είναι 13.30 με 16.30 τις Κυριακές.

 

Gia goneis kai Paidia

Γονείς και Παιδί


Για την εξυπηρέτηση των οικογενειών υπάρχουν καρεκλάκια φαγητού, αλλαξιέρες, παιδικός κατάλογος εστιατορίου και φιλική αντιμετώπιση προς τον θηλασμό.

Παιδικά Πάρτι

Παιδικά Πάρτι

Ο κήπος μας είναι ιδανικός να φιλοξενήσει το παιδικό σας πάρτι. Σχεδιάζουμε μαζί σας το πάρτι σας και προσφέρουμε ειδικά σχεδιασμένα μενού με μεγάλη ποικιλία γεύσεων που να καλύπτουν τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων. Πίτες χειροποίητες, αρτοσκευάσματα παραγωγής μας, μεζεδάκια για την μπύρα ή το κρασί καθώς και σπιτικοί χυμοί θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σχολικές Εκδρομές

Παιδικός Μάιος

Κάθε χρόνο τα Σαββατοκύριακα του Μαϊου, ο κήπος του κτήματος γεμίζει παιδικά χαμόγελα. Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρα, εικαστικά εργαστήρια, καραγκιόζης και πολλά άλλα γεμίζουν με όμορφες εμπειρίες τους μικρούς φίλους του κτήματος.


Σχολικές Εκδρομές

Για μια σχολική εκδρομή κοντά στη Θεσσαλονίκη, το κτήμα Περέκ αποτελεί μια ευκαιρία μάθησης μέσω βιωματικών εμπειριών. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές ξεναγούνται και ενημερώνονται για την παραδοσιακή διατροφή μέσα από την ιστορία της. Τέλος, έχουν την δυνατότητα να παίξουν ελεύθερα στην παιδική χαρά και στον κήπο.

Στο Κτήμα Περέκ τα παιδιά δημιουργούν αναμνήσεις!