Παιδικός Μάιος 2017

Και φέτος ο παιδικός Μάιος γέμισε με παιδικά χαμόγελα τον κήπο! Εργαστήρια και παραστάσεις δώσανε την δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους και να κρατήσουν όμορφες αναμνήσεις από την επίσκεψη τους στο κτήμα μας!

Μια σύντομη ανασκόπηση!

Το 1ο Σαββατοκύριακο η Δώρα Παραδείση, έκανε ένα πολύ πρωτότυπο εργαστήριο κατασκευάζοντας μαζί με τα παιδιά παιδικά πινακάκια σε παστέλ αποχρώσεις!

Επίσης, οι ΤΙΚ ΝΙΚ φέραν τις τεράστιες κούκλες τους και δώσανε μια πολύ όμορφη παράσταση!

Το 2ο Σαββατοκύριακο η Αγάπη Ορφανίδου παρουσίασε στα παιδιά την τέχνη της υφαντικής και έδωσε την δυνατότητα να πλέξουν το καθένα το δικό τους ύφασμα. Την δεύτερη μέρα, ο Αγάπιος Αγαπίου με το μοναδικό του ταλέντο παρουσίασε Καραγκιόζη!

Το 3ο Σαββατοκύριακο με πολύ χαρά φιλοξενήσαμε στο κτήμα το θέατρο του ΜΙΚΡΟΥ ΒΟΡΡΑ με την παράσταση <<Αισώπου Κόμιξ 2>>. Την δεύτερη μέρα τα παιδιά συμμετείχαν στο εργαστήριο πηλού με την δασκάλα εικαστικών Στέλλα Νίνου

Το 4ο Σαββατοκύριακο οι καλλιτέχνες, που συμμετείχαν στην έκθεση εικαστικών του κτήματος παρουσίασαν εργαστήριο κατασκευής κούκλας με διάφορα πρωτότυπα υλικά!Και την τελευταία μέρα του παιδικού Μαΐου, το κουκλοθέατρο JINX της Ντόμινι Λυμπέρη παρουσίασε ένα παραμύθι που μιλάει για τη διαφορετικότητα, το bullying και τις αξίες που παίρνει το παιδί μέσα από την οικογένεια και το σχολείο, με γνώμονα την αγάπη, την ισότητα και την δημιουργικότητα.

Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν!