Παιδικός Μάιος 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο παιδικός Μάιος στο κτήμα!!

Τελευταία μέρα οι εκδηλώσεις κλείσανε με καραγκιόζη. Μικροί κ μεγάλοι μαζευτήκαμε κάτω από το πέτρινο κιόσκι και απολαύσαμε την παράσταση από το σκιοθέατρο Αγαπίου!

Παράσταση Καραγκιόζη Παράσταση Θεάτρου Σκιών

Νωρίτερα μέσα στον μήνα είδαμε και “Το μαγικό δέντρο” με τους Αλανταλούμπα και το κουκλοθέατρο της Αναστασίας Αστερίου. Μια παράσταση που έθιγε το ζήτημα της προστασίας των δασών από τους εμπρησμούς με τρόπο που άγγιξε μικρά παιδιά και μεγάλους.

Αυτό που θα θυμόμαστε είναι πόσο ενθουσιάστηκαν οι μικροί μας φίλοι με το ζυμάρι. ‘Τα κουλουράκια της Αγάπης’ με την δασκάλα μας την Αγάπη είχαν πολύ ξεχωριστή γεύση πλασμένα απο μικρά χεράκια!

Παιχνίδι με ζυμάρι Δημιουργική απασχόληση - Κουλουράκια

Γέλια και παιδικά χαμόγελα γέμισαν τον κήπο της περέκ!Παίξαμε παιχνίδια με μπάλες, κάναμε τσουβαλοδρομίες και πολλά άλλα παιχνίδια με την Χριστιάννα και την Σοφία!

Τσουβαλοδρομίες

Εικαστικές δημιουργίες των παιδιών δώσανε χρώμα και ζωντάνια στον χώρο! Και οι μικροί μας φίλοι καμάρωναν!

Εικαστικές δημιουργίες Εικαστικές δημιουργίες

Πολλά άλλα εργαστήρια όπως πηλού, οριγκάμι, ζωγραφικής εμπλούτισαν αυτόν τον Μάιο με όμορφες ασχολίες! Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν!

Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης