ΕλληνικάΑγγλικά




products-6069products-6050products-6023products-6032products-6064products-6035products-6065products-6025products-6041products-6051

Συνταγή: Πλιγούρι κοκκινιστό

pligouriΥλικά

  • 3 ποτήρια πληγούρι
  • 7,5 ποτήρια ζωμό κρέατος ή νερό
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ή 2 μικρά
  • 200g σάλτσα ντομάτας
  • 2 πιπεριές πράσινες και 1 κόκκινη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτελεση

Πλένουμε και στραγγίζουμε το πληγούρι. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε στο λάδι. Κατόπιν ρίχνουμε το πλιγούρι και το καβουρντίζουμε. Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, το αλατοπίπερο και τον ζωμό κρέατος και ανακατεύουμε. Βράζουμε μέχρι να απορροφήσει το πλιγούρι τα υγρά του (περίπου 15 λεπτά).


Share

facebooktwittergoogle_plustumblrmail

Πρόσφατες συνταγές

Τυρί φέτα, κασέρι ή χόρτα ή αυγά Διαβάστε περισσότερα


Τυρί φέτα, κασέρι ή χόρτα ή αυγά (και οτιδήποτε άλλο τις αρεσκείας σας) Διαβάστε περισσότερα


Συνταγή για Πλιγούρι με σάλτσα ντομάτας Διαβάστε περισσότερα


Η παραδοσιακή ποντιακή σούπα Διαβάστε περισσότερα